Akigo’da gündem Aslan

Yeşil-siyahlılar çarşamba günü G.Saray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına kilitlendi.

Akigo’da gündem Aslan
Yeni Asır'ın haberine göre Süper Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Akhisarspor, Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı rövanş maçına odaklandı.

Yeşil-siyahlılar 27 Şubat'ta Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu'nda 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Çarşamba günü Galatasaray'ın konuğu olacak. Ege temsilcisi rakibini eleyip tarihinde ilk kez finale kalmayı hedefliyor. Akhisar, Türk Telekom'da Galatasaray'a 1-0'lık galibiyette dahil her türlü beraberlik ve mağlubiyette halinde elenecek.

Akhisar'ın 2-1'lik galibiyeti halinde ise maç uzatmaya gidecek. Tek farklı diğer galibiyetlerde ise Akhisarspor tarihinde ilk kez finale yükselebilecek. Akhisarspor G.Saray'ı elerse Fenerbahçe-Beşiktaş'ın galibiyle kupa finalinde karşılaşacak.

FİNAL ŞANSIMIZ VAR

Süper Lig'de üst üste 4 maçını kazandıktan sonra 5 maçtan sadece 1 puan çıkartıp zirve yarışından kopan Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, iddialı açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin ligde öncelikle 40 puan barajını ulaşıp rahat nefes almak olduğunu dile getiren Buruk, kupada ise finali hedeflediklerini söyledi.

Evlerindeki son üç maçı kaybederek taraftarlarını üzdüklerini söyleyen genç teknik adam, "Şimdi kupada G.Saray ile oynayacağımız maça odaklandık. Galatasaray'ı eleyip kulübümüze tarihinde bir ilki yaşatmak istiyoruz. İşimiz zor ama ben ekibime güveniyorum. Kupada final oynayıp taraftarlarımızın da gönlünü almak istiyoruz" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri