Akigo’da ustalık dönemi

Akhisar Başkanı Eryüksel, 9 yıldır yol aldığı arkadaşlarıyla kulübü şaha kaldırdı, “Artık tecrübeliyiz. Çıraklık dönemimiz sona erdi” dedi.

Akigo’da ustalık dönemi
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Süper Lig'de 6. sezonunu geçiren Teleset Mobilya Akhisarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu olarak çıraklık dönemini geride bıraktıklırını, ustalık dönemini yaşadıklarını belirtti. >

Yönetim olarak 9 yıldır birlikte omuz omuza çalıştıklarını belirten Eryüksel, "Biz yönetim olarak uzun yıllardır birlikte mücadele ediyoruz. Kulübümüzü sabit gelirleri olmadan buralara kolay getirmedik. Sahada oynanan oyun futbolun sadece yüzde 10'u, diğer bölümü ise ekonomi, tesisleşme ve kaynak yaratma. Bunları yapmak çok kolay değil. Ancak büyük özveriyle çalışıp üstüne koya koya devam ediyoruz. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamak bize maddi manevi yük oluyor. Yeni stadımızı heyecanla bekliyoruz. UEFA kraterlerini uygun modern bir yapıyı mevcut tesislerimizin içine yapıyoruz. Futbol Federasyonu ve kendi imkanlarımızla 6 ayda bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
Konular Spor Haberleri