Akigo'dan gözdağı

Teknik patron Buruk, “En iyisini yapmaya çalışan bir takımız. Özellikle bu tür maçları çok daha iyi oynayan bir oyuncu grubumuz var” diye konuştu.

Akigo'dan gözdağı
Yeni Asır'da yer alan habere göre Teleset Mobilya Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Okan Buruk, her zaman en iyisini yapmaya çalışan bir takım olduklarını belirterek, "Özellikle Başakşehir gibi takımlara karşı çok daha iyi oynayan, çok daha kafa olarak hazırlanan bir oyuncu grubumuz var" dedi. Kupa maçı galibiyetinin takıma büyük bir moral yüklediğini deplasmanda Başakşehir ile zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını ifade eden Buruk, "Kupadaki galibiyet bizi sevindirdi. Hedefimiz Türkiye Kupası'nda devam etmek. Neden final olmasın" dedi.

FORMA ŞAVAŞI YAŞANACAK

Kupa maçının yedek oyuncuları kazanma adına çok önemli olduğuna vurgu yapan Buruk, "Son maçlarda az süre alan oyuncularımızı oynattık. Onlara çok olumlu yansıdığını düşünüyorum. Gerçekten performans olarak bizi mutlu ettiler. Bu da onlara tabi ki ileri günlerde olumlu olarak yansıyacaktır. Biz de onlara daha ciddi bir şekilde takım içindeki oyun planlamasında düşüneceğiz. Forma savaşı artacak" diye konuştu. Bu arada Olcan Adın antrenmana katılmazken Başakşehir maçı kadrosunda da yer alamayacağı öğrenildi.

B.ŞEHİR'İ YENERSEK SÜRPRİZ OLMAZ

Başakşehir maçı ile ilgili iddialı konuşan Buruk, şöyle devam etti:

"Tabi ki Başakşehir takımı geçen senenin flaş takımı. Bu sene baktığımızda Avrupa kupalarında kötü sonuçlar aldılar ama lige çok iyi başladılar. Çok maç oynadılar. Geniş bir kadroları var ve çok kaliteli oyuncuları var. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Üst seveyelere tutunmak istediğimizi söylüyoruz. Hem de ileriye dönük rahat etmek istediğimizi belirtiyoruz. Biz sahada en iyisini yapmaya çalışan ve her hafta maç maç değerlendirip yukarılarda tutunmak isteyen bir takımız. İnşallah bu maçta da devam ettirebiliriz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Özellikle bu tür maçları çok daha iyi oynayan çok daha kafa olarak hazırlanan bir oyuncu grubumuz var. Her zamanki gibi oyuncularıma güveniyorum, inşallah bize yakışanı yapıp deplasman maçında yapacağız" dedi.

SARI KART İKAZI

Ak hisar'da, teknik patron Okan Buruk oyuncularına sarı kart uyarısında bulunuyor. Akigo'da, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram ve Abdoul Sissoko ceza sınırında.
Konular Spor Haberleri