Akın Öztürk'ün komşusu her şeyi tek tek anlattı!

Öztürk’ün komşusu, polise “Evde hakim-savcı ve emniyet müdürleri ve askerlerle görüşmeler yapıyordu” diye ihbar etti. Öztürk’ün paralel çeteyle görüştüğü evde önemli belgeler bulundu.

Akın Öztürk'ün komşusu her şeyi tek tek anlattı!
Akşam'dan Cumhur Erkek'in haberine göre FETÖ’nün darbe girişiminin en kritik isimlerinden olduğu iddia edilen ve tutuklanan Orgeneral Akın Öztürk ile ilgili şok bir detay ortaya çıktı. Öztürk’ün İzmir Buca Şirinyer’deki 4 katlı evinde paralel yapı üyesi hakim, savcı, emniyet müdürleri ve yüksek rütbeli askerlerle burada sık sık toplantılar yaptığı ortaya çıktı.

NATO’YA YAKIN KONUMDA

Cuntacının komşusu M.S., polise yaptığı ihbarda Öztürk’ün geçtiğimiz yıldan bu yana Şirinyer’deki eve geldiğini kendisini daha önce de emniyet müdürleri ve yargı mensupları ile buluşurken gördüğünü söyledi. Öztürk’e ait 4 katlı evde önemli bilgilere ulaşılabileceğini söyleyen M.S.’nin ifadesi üzerine polis hareket geçti. NATO Komutanlığı’na 2 kilometre mesafede bulunan evle ilgili mahkemeden arama kararı çıkaran polis, Öztürk’ün gizlediği çok önemli belgelere ulaştı.

'BEN GÖREVİMİ YAPTIM'

Öztürk’ün darbe girişimi ile ilgili buluştuğu önemli kişilerin isimleri ve bu kişilere ait önemli notlar ele geçirildi. M.S. 'Darbe girişimi sırasında bir çok vatandaş tankların önüne yatarak ölümü göze almıştı. Ben de bir vatandaş olarak üzerime düşen görevi yaptım’ dedi.