Alaçatı kaçamağına 600 bin lira tazminat!

Kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Can Pekcan’dan boşanan Esra Pekcan, mahkemenin verdiği tazminatı az bulup itirazda bulunmuştu. Dava yeniden görüldü.

Alaçatı kaçamağına tazminat!
Yeni Asır'ın haberine göre galerici Can Pekcan'dan boşanan Esra Pekcan, Yargıtay'ın bozma ilamının ardından mahkemenin verdiği 350 bin lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat miktarını da az bularak temyiz etti.

'LÜKS YAŞAM SÜRÜYOR'

Mahkeme bu kez daha önce verdiği 350 bin liralık maddi tazminat miktarını 150 bin lira daha artırarak 500 bin liraya çıkardı. Esra Pekcan, mahkemenin bu kararıyla birlikte toplamda 600 bin lira tazminat alacak.
Esra Pekcan, 4 Aralık 2004 yılında evlendiği galerici eşi Can Pekcan'a dört yıl önce boşanma davası açmıştı.

Evliliklerinden iki çocuğu olan Esra Pekcan, davalı eşinin Türkiye'nin sayılı iş adamlarından birisi olduğunu, araç, gayrimenkul, tekne alım satımı, Bodrum'da iki, Bakırköy'de bir otelinin bulunduğunu ve son derece lüks bir yaşam sürdüğünü belirtmişti.

Esra Pekcan, son olarak eşinin bir kadınla kendisini aldattığını basından öğrendiğini, eşinin ve sevgilisinin İzmir Alaçatı'da kaçamak yaptıkları fotoğrafların kadının sosyal medya hesabından yayınlandığını iddia etmişti. 3 milyon lira maddi 7 milyon lira manevi olmak üzere 10 milyon lira tazminat isteyen Esra Pekcan, mahkemenin en son kararını temyiz etmezse 600 bin lira tazminat alacak.