Alaçatı'da dehşet veren olay!

Sosyete, iş, sanat ve spor dünyasının şöhret isimlerinin vazgeçilmez adresi olan Alaçatı'da dehşet verici bir olay yaşandı.

Alaçatı'da dehşet veren olay!
Sokak köpekleri parmağını kopardı

Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre köpeğini gezdirmek için sokağa çıkan 35 yaşındaki yat kaptanı Aytuğ Nedim Uğur ve köpeğine sokak köpekleri saldırdı.

Köpekler Uğur'un bacakları ve sol elini ısırırken, sağ baş parmağının uç kısmını ise kopardı.

Olay, Alaçatı merkez 1306 ve 3051 sokakta yaşandı.

Aytuğ Nedim Uğur, labrador cinsi köpeğini gezdirmek için sokağa çıkardı.

Daha önce kendisinin de beslediği sokak köpekleri bir anda Uğur ve köpeğine saldırdı. Uğur, "Ne olduğunu anlayamadım. Bir anda 6-7 köpek etrafımızı sarıp üstümüze saldırdı, ben de köpeğimi kurtarmak için mücadele ettim. O sırada bacaklarımdan ısırıldım, sol elimi zor kurtardım. Ancak sağ elimin baş parmak ucu koptu" diye konuştu.

PARMAĞIYLA HASTANEYE GİTTİ

Yaşanan saldırı sonrasında sağ baş parmağının son boğumdan koptuğunu fark eden Uğur, "Hemen parmak parçamı alıp arabaya bindim ve Çeşme Devlet Hastanesi'ne gittim. İlk müdahale orada yapıldı. Kuduz aşım yapıldıktan sonra otoyoldan hızlı bir şekilde gittiğim Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde mikro cerrahi operasyonu geçirdim ve parmağın ucu yerine dikildi. Korku dolu anlardı" diye konuştu

AÇ HAYVAN SALDIRIR

Kendisine saldıran köpekleri daha önce birçok kez beslediğini ifade eden Uğur, "Çeşme'ye gelenler yazın bu hayvanları alıp besliyor, sonbaharda ise sokağa bırakıyor. Hayvanlar bir anda açlığın içine düşüyor. Ne yapacaklar, yemek için saldıracaklar. Kışın Alaçatı'nın birçok sokağında gezemezsiniz" dedi.

Kendisinin de köpekleri çok sevdiğini ifade eden Uğur, "Eşim 7 aylık hamile, şimdi onu düşünüyorum; bu köpekler ona saldırır diye. Hayvan sevgisi köpeği besleyip sonra da onu giderken sokağa bırakmak anlamına gelmiyor. Buna bir çözüm bulunmalı" dedi.