Alara Koçibey'in İtalya'da dillere destan tatili

Alara Koçibey, uzun süredir aşk yaşadığı Eren Morova ile Cem Uzan’dan olan çocuklarını İtalya tatilinde buluşturdu. Sosyetik güzel, bu kaynaşma tatili için de İtalya’da geceliği yaklaşık 13 bin TL’lik lüks oteli seçti.

Alara Koçibey'in İtalya'da dillere destan tatili
Takvim'de yer alan özel habere göre firari iş adamı Cem Uzan'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra gönlünü kendisinden 10 yaş küçük Eren Morova'ya kaptıran Alara Koçibey, kural bozdu... Uzan'dan olan 17 yaşındaki oğlu Renç Emre ve 12 yaşındaki kızı Yasemin Paris'le sık sık yurt dışı tatillerine giden sosyetik işkadını, bu kez çocuklarını cici babalarıyla buluşturdu.

KURALINI BOZDU!

Alara Koçibey, İtalya tatilinde çekip paylaştığı bu kareyle de gündem oldu. Sevgilisiyle çocuklarının aynı karede yer aldığı bir fotoğrafı ilk kez sosyal medyada paylaşan sosyetik güzelin konakladığı adres de dikkat çekiciydi... Alara Koçibey, sevgilisi ve çocuklarının daha da iyi anlaşıp kaynaşmaları için kesenin ağzını açtı. Sosyetik güzel ile sevgilisi, konaklamak için Positano bölgesindeki Villa Tre Ville isimli oteli tercih etti.

Alara Koçibey'in İtalya'da dillere destan tatili

TÜRKLER'İN GÖZDESİ...

Konaklamak için aylar öncesinden rezervasyon yaptırmanız gereken ultra lüks otelin oda fiyatları gecelik 13 bin TL civarında... Beyonce'den Tom Hanks'e kadar birbirinden ünlü Hollywood yıldızlarının tercih ettiği bu lüks otelin Türk müşterisi de azımsanmayacak kadar çok... Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, Bettina Hakko, Şebnem Dinçgör ve Arzu Sabancı gibi birçok isim, bu otelin müdavimlerinden... Hatta otel, Şeyma Subaşı'nın da düğün için tercihleri arasında yer almış ancak Subaşı daha sonra Eylül'deki düğününü St. Tropez'de yapmaya karar vermişti.