Aleyna Tilki yakışıklı oyuncuyla sobelendi

ABD’de dil eğitimi gören şarkıcı Aleyna Tilki ve oyunculuk eğitimi alan Mustafa Mert Koç, Los Angeles’ta objektiflere takıldı. Dondurma yiyerek gezen genç yıldızlar, Türk hayranlarının objektifinden kurtulamadı. İkilinin, bu fotoğrafı “Havada aşk kokusu var” dedirtti.

Aleyna Tilki yakışıklı oyuncuyla sobelendi
Takvim'in haberine göre dil eğitimi almak için okulunu dondurup ABD'ye giden Aleyna Tilki, gurbette de hayranlarının radarına takıldı. Yaklaşık 2 aydır Kaliforniya'da olan 17 yaşındaki popçu, önceki gün Los Angeles'ta sürpriz bir isimle sevenlerinin objektifine yansıdı. Yakışıklı oyuncu Mustafa Mert Koç'u Aleyna ile birlikte görenler, hemen telefonuna sarıldı. İkili, görüntülendiklerinden habersiz ellerindeki dondurmalarla yürümeye devam etti. Tilki ile Koç'un fotoğrafı sosyal medyaya damgasını vurdu.

TÜRKLERDEN KAÇAMADI

Bir hayli keyifli oldukları gözlenen Aleyna Tilki ile Mustafa Mert Koç'un bu görüntüsü hayranlarını heyecanlandırdı. Genç sanatçıları birbirine çok yakıştıranlar "Yılın aşk bombasını Aleyna ile Mert patlattı" demekten kendini alamadı. Akıcı bir şekilde İngilizce öğrenmek için Türkler'in olmadığı bir okulda eğitim almak istediğini söyleyen Aleyna'nın 24 yaşındaki Koç'la yakınlaşması "Aşk, Aleyna'ya sözünü unutturdu" dedirtti.

Her ikisinin de eğitim için gittikleri ABD'de sürpriz bir yakınlaşmaya imza atması ise "Dersimiz aşk" yorumu yaptırdı.

ALEYNA VE MUSTAFA’DAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ikili haklarında çıkan aşk dedikodularını da yine sosyal medya üzerinden yalanladı. Aşk haberlerinin çıkmasının ardından kısa süre sonra hesaplarından birer yalanlama metni yayınlayan isimler şunları yazdı:

Aleyna Tilki yakışıklı oyuncuyla sobelendi