Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün ile Koray Kırcal ile dünya evine girdi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile işadamı Mustafa Kırcal'ın oğlu Koray Kırcal, önceki akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. İş, siyaset ve sanat dünyasından 600 seçkin davetlinin katıldığı dillere destan düğün uzun süre hafızalardan silinmeyecek anlara sahne oldu. 37 kilo ağırlığındaki Zuhair Murad imzalı 300 bin euroluk (yaklaşık 1.1 milyon TL) gelinliğiyle göz kamaştıran Sena Ağaoğlu ile damat Koray Kırcal'ın nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Mutlu çifte nikah cüzdanını ise Ali Ağaoğlu'nun annesi Asiye Hanım, takdim etti. Düğünde sahneye çıkan Serdar Ortaç hem şarkılarıyla hem de esprileriyle konukları eğlendirdi. Gelin ve damadı sahneye alan ünlü popçu, ardından Ali Ağaoğlu'nu da sahneye davet etti.

DÜĞÜN HEDİYESİ EMİRGAN'DA KÖŞK

Kızı ve damadıyla dans eden işadamı, Ortaç'ın "Damat bey kızınızı istemeye geldiğinizde ilk tepkiniz ne oldu?" diye sorunca verdiği cevapla herkesi güldürdü. Ağaoğlu "Koray, Ortaköy'deki evime geldiğinde kapıdan içeri adım attığı gibi elime tüfeği aldım ve bir şarjör mermiyi boşalttım. Maşallah bizim damatta hiçbir şekilde tepki yoktu. Yürekli adammış. 'Kızıma layık bir genç' diye düşünerek onunla konuştum" dedi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi

Kızına düğün hediyesi olarak Batı Ataşehir'de 400 metrekarelik bir daire veren Ağaoğlu'nun damadına takı hediyesi ise servet değerindeydi. Damadına Emirgan'daki 8 milyon dolar (yaklaşık 30 milyon TL) değerindeki 3 katlı bir köşk hediye eden Ağaoğlu, tapuyu Kırcal'a davetlilerin alkışları eşliğinde sundu..

SULTAN SUİTİ

Kızı Sena'nın mutluluğu için hiçbir masraftan kaçınmayan Ağaoğlu, düğün öncesinde gelinin rahat bir şekilde hazırlanabilmesi adına Çırağan Sarayı'nın geceliği 50 bin dolar (175 bin TL) olan Sultan Suiti'ni açtırdı.

5 KATLI DEV PASTA

Her şeyin kusursuz bir şekilde organize edildiği düğün töreninde en ilginç detaylardan biri de devasa büyüklükteki 5 katlı pastaydı. Gelin ve damadın yanında küçücük kaldığı düğün pastası da gecenin görkemine yaraşır şekildeydi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi - Resim : 2

1.1 MİLYON LİRALIK GELİNLİK 37 KİLO

Güzelliğiyle göz kamaştıran Sena Ağaoğlu'nun Zuhair Murad imzalı gelinliği Çırağan Sarayı'ndaki Sultan Süiti'nin zeminini neredeyse boydan boya kapladı. 37 kilo ağırlığındaki 1.1 milyon liralık gelinliğiyle herkesi büyüleyen 23 yaşındaki genç kız, üzerinde adeta bir servet taşıdı.

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi - Resim : 3