Ali Ağaoğlu küçük oğluyla oyunlar oynadı

Ali Ağaoğlu, önceki gün küçük oğlu Ali Ege ile Yalıkavak X Beach’teydi.

Ali Ağaoğlu küçük oğluyla oyunlar oynadı
Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, yoğun iş temposundan fırsat bulur bulmaz soluğu Bodrum'da aldı. Daha önce Bodrum'da oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre ile objektiflere takılan Ağaoğlu'na bu kez 'ortanca eşim' diye tanıttığı Ayten Alpar ve oğlu Mert, eşlik etti. Ağa, çocukları ve Ayten Hanım'la birlikte soluğu Yalıkavak'taki X Beach'te aldı. İş dünyasındaki başarılarıyla adından söz ettiren Ağaoğlu'nun çok iyi bir aile babası olduğunu da gözler önüne serdi.

OĞLUNU ELLERİYLE BESLEDİ

Gününü tamamen çocuklarına ayıran Ağaoğlu'nun keyfine diyecek yoktu. En ufak oğlu Ali Ege'yi kucağından indirmeyen Ağa, Ali Ege'yle kumsalda bol bol oyun oynadı. Ayten Hanım'dan olan oğlu Mert'le de yakından ilgilenen iş adamı, denizden çıkan Mert'in saçlarını kuruladıktan sonra elleriyle makarna yedirdi. Ağaoğlu'nun bu hallerini görenler ise, "Ağa iş hayatındaki başarısını babalık konusunda da gösterdi" yorumu yaptı.

OYUNLA YEMEK

Ağaoğlu denizden çıkan oğlu Mert'in saçlarını kuruladıktan sonra karnını doyurmak istedi. Ağa, yemek yemek istemeyen Mert'e oyun oynarak makarna yedirdi. Mert, babasının ellerinden makarnayı afiyetle yerken annesi Ayten Hanım da keyifle onları izledi.