Ali Ağaoğlu'nun gizemli sevgilisi kim çıktı?..

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’da birlikte görüntülendiği sarışın güzelin 23 yaşındaki İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar olduğu ortaya çıktı...

Ali Ağaoğlu'nun gizemli sevgilisi kim çıktı?..
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre kendinden yaşça küçük sevgilileri ile magazin gündemindeki yerini korumayı başaran ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da birlikte görüntülendiği sarışın güzelin İzmir Seferihisarlı olduğu ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu, Bebek'te bir mekanda eğlenirken, genç sevgilisi kendisine eşlik etmiş ve masada şampanyalar patlatmıştı. Ağaoğlu'nun genç sevgilisinin kendisinden 39 yaş küçük balerin Duygu Su Gülpınar olduğu ortaya çıktı.

Boğaz'a karşı jakuzi keyfi

23 yaşındaki genç balerin ile yeni bir aşka yelken açan Ağaoğlu'nun sevgilisini, Boğaz'daki villasında ağırladığı fotoğraflar da ortaya çıktı. Gülpınar ve Ağaoğlu birlikte havuz başında, Gülpınar'ın da bahçedeki jakuzide pozlar paylaşması dikkat çekti.

Öte yandan genç balerinin sosyal medyadaki paylaşımında, Ali Ağaoğlu ile fotoğrafının altında yer alan 'I Choose To Happy' (Benim Mutlu Tercihim) yazısı dikkat çekti. Sevgilileri ile sık sık gündeme gelen Ali Ağaoğlu geçtiğimiz yıl da 24 yaşındaki İzmirli Hazal Mesudiyeli ile aşk yaşamıştı.