Ali Ağaoğlu'nun 'hanımları' fena kapıştı!

Geçtiğimiz yazdan beri Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Duygu Su Gülpınar’dan aşk eleştirilerine yanıt geldi... ‘Ben Ali Bey’i sizin gibi şaşaalı görmüyorum’ diyen 23 yaşındaki balerin, ekledi: ‘Beni eleştirenler, Ali çağırsa koşa koşa giderler!..’

Ali Ağaoğlu'nun 'hanımları' fena kapıştı!
Takvim'de yer alan habere göre ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'dan ilişkisini eleştirenlere imalı taş... 23 yaşındaki balerin, işadamıyla beraberliği hakkında sürekli yapılan eleştirilere daha fazla dayanamadı. 62 yaşındaki Ağaoğlu'yla ilişkisinin yanı sıra sosyal medyada paylaştığı lüks yaşamıyla da takipçilerinin diline dolanan Gülpınar "Ali Ağaoğlu, parasız biri olsaydı eminim suratına bakmazdın. Bir de çocuk yapsan kendini ömür boyu garantiye alırsın" diyenlere şu cevabı verdi:

LÜKS MARKALARLA YANIT!

"Ali Bey, benim için Ali Ağaoğlu değil. Ben Ağaoğlu'nu sizin gibi şaşaalı görmüyorum. Ali Bey, sizi çağırsa koşa koşa gitmezseniz ben de Su değilim." Bununla da kalmayan Gülpınar, "Birazdan Rolls Royce marka arabamla işime gideceğim. Siz de oturup evlendirme programlarınızı falan izleyerek bana kötü yorumlar yapın?" diye bir mesaj paylaştı. Sevgilisiyle arasındaki 39 yaş farkı da önemsemediğini ve onun parasını değil kalbini sevdiğini dile getiren Gülpınar, Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Petek Ertüre'yi kızdıracak bir mesaja da imza attı.

PETEK'E GÖNDERME YAPTI

Kendisini eleştirenlere "Biz çocuğu yapıp rahat hayatı değil işin başına geçip birlikte bir şeyler yapmayı, yan gelip yatmayı değil kendi paramızı kendimiz kazanmayı seçtik" diyen Duygu Su Gülpınar'ın sözleri akıllara Ağaoğlu'nun eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'yi getirdi. Ertüre'nin 23 yaşındaki Gülpınar'ın kendisini ima eden bu mesajına nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu...

HANIMAĞA PATRON OLDU

23 yaşındaki İzmirli balerin, geçtiğimiz günlerde Ağaoğlu My Club Fitness & Life Centers Bahçelievler şubesinin başına geçti. Gülpınar, "Ben para dediğiniz şeyi sonradan öğrenmedim" diyerek de eleştirilere yanıt verdi.