Ali Dinçkök arkadaşının kızıyla aşk yaşıyor!

Sosyeteyi sarsan aşk iddiası. 73 yaşındaki Ali Dinçkök, en yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile aşk yaşıyor...

Ali Dinçkök arkadaşının kızıyla aşk yaşıyor!
Sabah / Günaydın'dan Bülent Cankurt'un bugünkü yazısına göre sosyetenin en çapkın isimlerinden olan 73 yaşındaki iş adamı Ali Dinçkök, en yakın arkadaşı ve iş ortağı olan Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile aşk yaşıyor.

Bülent Cankurt'un kaleme aldığı yazı şöyle:

Benim gibi herkes, Akkök Holding ve Akmerkez'in ortakları Ali ve Ömer Dinçkök kardeşlerin genlerinde çapkınlık olduğuna inanmaya başladı!

Hatırlarsanız, adı pek çok aşk dedikodusuna karışan 69 yaşındaki Ömer Dinçkök'ün, oyuncu Eylül Deniz ile yasak aşk yaşadığını geçen yıl ilk bu köşede okumuştunuz. Şimdiye kadar sayısız güzelle flört eden 73 yaşındaki ağabeyi Ali Dinçkök'ün de yeni bir aşka yelken açtığını öğrendim.

İZZET KARAKO İLE EVLİYDİ

Birçok ünlü isimle flört eden, en ciddi ilişkisini yaşadığı Ece Ege ile evliliğin eşiğinden dönen Ali Dinçkök, bu kez en yakın arkadaşının kızına gönlünü kaptırmış. Evet, yanlış okumadınız... Ali Bey, yaklaşık iki hafta önce hem çok yakın arkadaşı, hem de iş ortağı olan Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile flört etmeye başlamış.

SABAH'TAN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!...