Ali Eyüboğlu canlı yayında Esin Övet'i bombaladı!

Beyaz Tv'de ekrana gelen 'Beyaz Magazin'de, Ali Eyüboğlu; daha önce Beyaz Tv'de çalışan ama başarısız olunca gönderilen Esin Övet'e demediğini bırakmadı!..

Ali Eyüboğlu canlı yayında Esin Övet'i bombaladı!

Adı haciz haberleriyle anılan Demet Akalın hakkında yapılan haberin ardından ünlü şarkıcı Beyaz Magazin programına bağlanmış ve sinirler gerilmişti.

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

Ardından Esin Övet, bir zamanlar kendisinin de program yaptığı Beyaz TV'deki magazin programını çok sert şekilde eleştirdi. Esin Övet'in eleştirilerine en sert tepki usta gazeteci Ali Eyüboğlu'ndan geldi.

Deneyimli gazeteci Ceren Akdağ'ın moderatörlük yaptığı, Ali Eyüboğlu, Sinem Yıldız ve aşk böcüğü olarak tanınan Ebru Sulukahya Parmakerli'nin yorumcu olarak katıldığı Beyaz TV'deki Beyaz Magazin programında Esin Övet'in yazısı tartışmalara neden oldu.

Esin Övet Habertürk gazetesindeki yazısında “Bu işi yapan biri olarak çok üzülüyorum” diyerek başta Ali Eyüboğlu olmak üzere Beyaz Magazin sunucularına çirkin sözler sarf etmişti.

Ali Eyüboğlu twitter hesabından Esin Övet'e yazdığı yazının ardından "İlk kurşunu sen sıktın karşılığını da alacaksın" yanıtını verdi. Ancak Esin Övet buradaki söz oyununu görmezden gelerek tehdit edildiğini iddia etti. Bunun üzerine Ali Eyüboğlu, Esin Övet hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunarak "Twitter'dan yazdığım mesajın ardından baktım anlamıyor Esin Övet’e telefon açtım. Bana 'Seni dolduruşa getirmişler' dedi. Ben karşıya motorla geçerken Esin’in yazdıklarını iki kere okudum. 'Abi para için bu kalitesiz kadınlarla aynı masaya oturursan buna katlanacaksın' dedi. Esin sen bana bir ay önce 'Abi' diyordun. Biz Demet Akalın’a saygısızlık falan da yapmadık. Sen niye Demet Akalın adına böyle bir saygısızlık yaptın? Sonra da 'Ben sizi yazmadım' diyor." şeklinde konuştu.

Bu kadınlar sözü Sinem Yıldız'ı çıldırttı

Ali Eyüboğlu canlı yayında Esin Övet'i bombaladı!


Bu sözler üzerine çok sinirlenen Sinem Yıldız, "Yıllarca arkamda hiçbir iş adamı olmadan televizyonda program yaptım. Senden mi öğreneceğim ben mesleği? Sen kimsin ki 'Bu masadaki kadınlar' dersin? Sen kimsin terbiyesiz? Bu masadaki hiçkimse birbirinin arkasından konuşturmadı. Sen de bir zamanlar Beyaz TV’deki bu kadındın. Neden ayrıldın Beyaz TV’den?"

Programın modetatörü Ceren Akdağ ise "Şu an Esin Övet'e cevap verdiğimiz için aslında kendimize de kızıyorum" dedi.

O esnada yayını izleyen İzzet Çapa da dikkat çeken şu tweetleri sosyal medya hesabında yayınladı:

Ali Eyüboğlu canlı yayında Esin Övet'i bombaladı! - Resim : 2

Gelen eleştirilere dayanamadı

Esin Övet, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafları gelen yorumlara kapattı...

Programdan görüntüleri izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..