Ali Eyüboğlu'na sürpriz telefon!

Ali Eyüboğlu, lüks cipinin yetkili servis ücretini ödemeyen ünlü yıldızı köşesine taşımıştı.

Ali Eyüboğlu'na sürpriz telefon!
Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, salı günkü köşesinde, yıldız bir ismin lüks cipinin servis masrafını ödemediği ve bu paranın o ismin çalışanından kesileceğini yazmıştı. Eyüboğlu, bugünkü yazsında da olayla ilgili aldığı sürpriz telefonu kaleme aldı.

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "Sürpriz telefon: O sarışın yıldız benim" başlıklı o bölüm:

‘Ünlü yıldızın borcu, çalışandan kesildi’ başlıklı yazımın çıktığı salı sabahı yürüyüş yaparken, telefonum çaldı. Telefonuma baktım, ekranında o sarışın yıldızın adı. Telefonu açınca ilk sözü şu oldu:

“Bugünkü ‘Sarışın yıldız’ diye yazdığın benim.”

Müzik ve TV dünyasının sarışın yıldızı ardından uzun uzun anlattı, cipinin servis giderini ödememesinin sebeplerini:

“Yıllardır gittiğim yetkili servis, son seferinde şikayet ettiğim sesleri yok etmeden cipimi teslim etti. Durumu bildirmek için müşteri temsilcisini defalarca aradım, mesaj attım, dönüş yapmadı. Dönüş yaptığında 5 bin 500 TL’ye sabitlediğimiz borcu Ağustos’ta iki kat yükselen güncel kurdan talep edince, tepem attı. Servis müdürüne, müşteri temsilcisiyle yazışmalarımızı yolladım, o da o parayı kusurlu personelinden kesti.”

Şarkıcının bana attığı sesli ve yazılı mesajları inceledim. Mesajlar, şarkıcının servisten şikayetini, görevliyle iletişim sorununu anlatıyor, ama ödenmeyen borcun çalışandan kesilmesini haklı kılmıyor.