Ali Koç: "Alex'i çağırmadım"

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç: "Bayram haftasını (GS derbisi) yaşıyoruz. İnşallah haftaya bugün 20 senedir tatmaya alıştığımız zevki ve keyfi yine tadarız..."

Ali Koç: "Alex'i çağırmadım"
Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, açıklamalarda bulundu. G.Saray’ın Kadıköy’de 1999’dan beri kazanamadığına atıfta bulunan Koç, “Önemli bir haftaya girdik. Hafta sonunu kazasız, belasız atlattık. Hepimizin dediği gibi bayram haftasını yaşıyoruz. İnşallah haftaya bugün 20 senedir tatmaya alıştığımız zevki ve keyfi yine tadarız” diye konuştu. Koç ekonomik sorunlara dikkat çekip, “Çok sağlam bir mali yapıya ihtiyacımız var. Mali ve sportif başarıların çok sağlıklı, sürdürülebilir ve kalıcı olması gerekiyor. Eleştiriye açığız” diye konuştu.

ALEX’İ ÇAĞIRMADIM

Koç, yarın Türkiye’ye gelecek ve kitabı için imza dağıtacak Alex ile ilgili, “Alex, Fenerbahçe seçimlerine malzeme yapılmayacak bir efsane. Alex’i Türkiye’ye ben getirmiyorum. Alex’le görüşürüm ancak bunu kimse bilmez. Alex’i ben getiriyorum gibi yansıtılmasına çok üzüldüm” dedi.
Konular Spor Haberleri