Ali Özbir, Zuhal Topal'a katıldı!

Sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Zuhal Topal'ın programıyla ilgili paylaşımını Instagram sayfasına yükledi, altına "Katılıyorum" notunu düştü.

Ali Özbir, Zuhal Topal'a katıldı!
Akşam'da yer alan habere göre Zuhal Topal ile Esra Erol arasındaki buzlar eriyor.

İzdivaç programlarının teker teker ekranlara veda etmesinin ardından Esra Erol ve Zuhal Topal arasındaki gerginlik de yatışmaya başladı.

Esra Erol'un eşi Ali Özbir kendi Instagram hesabında, Zuhal Topal'ın izdivaç programı yarışmacıları hakkında yaptığı açıklamayı paylaştı.

'DAVALAR DEVAM EDİYOR'

Zuhal Topal'ın açıklaması şöyle;

"Son zamanlarda internet sitelerinde geçtiğimiz sezonlarda sunuculuğunu yaptığım, şu anda yayında olmayan 'Zuhal Topal'la' programının locasında yer alan isimlerle ilgili pek çok haber yayınlanmaya başlandı. Daha önceden de altını çizerek belirttiğim gibi 'Zuhal Topal'la' programının yapımcı ben, benim eşim ya da ailemden biri değildir. Programın yapımcısı Artı Film ve Soho Film'dir. Dolayısıyla muhattap yapımcılardır ve çıkan bu haberlerin muhatabı da onlardır. Söz konusu yapım şirketleri ile sahiplerine kişilik haklarıma verdikleri zararlardan dolayı avukatım aracılığıyla açtığım davalar devam etmektedir.

Şahsımla ilgili olmadığı müddetçe programla ilgili olan ve muhatabı yapım şirketi olan haberlerin benim ismimle yan yana getirilmemesini önemle rica ederim."

'KATILIYORUM'


Zuhal Topal'ın sosyal sosyal medya üzerinden yayınladığı açıklamayı kendi Instagram hesabından paylaşan Ali Özbir, paylaşımın altına 'Katılıyorum' notunu düştü.

Ali Özbir, Zuhal Topal'a katıldı!