Ali Poyrazoğlu'ndan Beren Saat yorumu

Tiyatronun usta isimlerinden Ali Poyrazoğlu, konuşulacak açıklamalarda bulundu. Tardu Flordun’un kendisi hakkındaki eleştirilerine de cevap veren Poyrazoğlu, Beren Saat sorulunca ne söyledi?

Ali Poyrazoğlu'ndan Beren Saat yorumu

Ali Poyrazoğlu’nun açıklamaları şöyle;

”KAKA ÇOCUK AĞZINA BİBER SÜRECEĞİM”

Tardu Flordun’un benim için ne söylediği hiç önemli değil. İyi oyuncu ağzından çıkan lafı bilecek. Benim tiyatrom her akşam dolu; 650 kişilik salon tamamen doluyor. Kaka çocuk ağzına biber süreceğim.

”ŞAHAN GÖKBAKAR GEREKSİZ ELEŞTİRİLİYOR”

Cem Yılmaz çok önemli ve büyük bir sanatçı. Kendisini ilgiyle takip ediyorum. Ata Demirer ve Tolga Çevik’i de beğeniyorum. Şahan Gökbakar’a da gülüyorum. Şahan’ın gereksiz eleştirildiğini düşünüyorum. Şahan Gökbakar Türk halkı ile ilgili kodları başarıyla sinemaya aktarabildiği için ilgi çekti. 

”BEREN SAAT’E HAKKIMI HELAL EDİYORUM”

Beren Saat’e emek verdim ama onu ben keşfetmedim. O yarışmada star ışığı olan tek kişi Beren Saat’ti. Ben Beren’e hakkımı helal ediyorum.

”125 ÖDÜL ALDIM”

Ben ödül avcısı değilim. Afife Jale ödülünü 7 kez aldım.125 tane ödül almış adamım. Bundan sonra ödül alacak insanların içi boşaltılmış bir ödül almamaları için Afife Jale Ödülleri’nin jürisinin kendisini toparlamasını istedik. Tiyatro ödülleri daha özenli verilsin istedik. Örgüt gibi bir jüri, şeffaflık yok.