Ali Say kaçar

KSK’nin İzmir kampına katılmayan Ali Say, “Yıprandım, psikolojim bozuldu, gitmek istiyorum” dedi, yönetimden ayrılmak için izin istedi.

Ali Say kaçar
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 28 Aralık'taki şirketleşme umuduyla yapılan olağanüstü genel kurul başkan Mutlu Altuğ ve divan başkanı Cihan Büyükoral'ın istifaları ile Hasan Denizkurdu'nun başında olduğu 9 kişilik komisyonun görev süresinin bitmesiyle son bulurken, belirsizlik ayrılıkları da beraberinde getirdi. Yönetimin Can Erdem'in alacağını ödemeyerek tek taraflı fesih yapmasına seyirci kalırken şimdi de Ali Say krizi doruğa ulaştı. 1 haftadır Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde kamp yapan takıma katılmayan Ali Say, Karşıyaka yönetiminden sözleşmesinin feshedilmesini talep etti.

BAŞKAN ALTUĞ'A İLETTİ

Geçen sezon 30 maçta 7 gol atıp 16 asist yapan 24 yaşındaki forvet, yıprandığını, psikolojisinin bozulduğunu ve ayrılmak istediğini başkan Mutlu Altuğ'a ilettiğini söyledi. Ali Say, "Sürekli sorunlarla boğuştuk, kafam rahat değil. Teknik heyetle de sıkıntılar yaşadık. Ayrılmak iki taraf için de en iyisi olacak" dedi.

Bu sezon 15 maçta 1211 dakika sahada kalıp 3 gol atan Ali, bir kırmızı bir de sarı kart gördü.
Konular Spor Haberleri