Ali Sunal eşiyle objektiflere gülümsedi

Mart ayında dünya evine giren Ali Sunal - Nazlı Kurbanzade çifti ‘Cici Babam’ filminin özel gösterim gösterimine katıldı.

Ali Sunal eşiyle objektiflere gülümsedi
Habertürk'te yer alan habere göre filmin yönetmeni Meltem Bozoflu Gölebeyi ile oyuncuları Mahir İpek, Onur Buldu, Yasemin Çonka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş, Burak Topaloğlu, Alper Kul, İrem Sak ve Uğur Bilgin gösterim öncesinde basın mensuplarıyla heyecanlarını paylaştı.

Filmin cici babası Mahir İpek “Çok güzel bir çalışmaydı” derken, Yasemin Çonka, “Çok cici bir filmimiz var. İnşallah seyircimiz de beğenir” diye konuştu.

Derya Karadaş film için “Çok cici bir hikâye, birbirinden çok farklı, bu farklılıklarıyla çatışan ama bu çatışmayla beraber birbirine çok yakışan tatlı bir ailenin hikâyesi” derken, Meltem Bozoflu Gölebeyi duygularını “Çok severek bir film yaptık, umarım severek de izlenir. İçinde iyilik olsun diye uğraştık” diyerek dile getirdi.

Senaryosunu ‘Güldür Güldür Show’ ekibinden Murat Kepez, Eray Akyamener, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin, Ayberk Sak ve Şükrü Özbey’in kaleme aldığı film, seyirci tarafından beğenildi.