Ali Taran muhabirleri konuşturmadı!..

Ali Taran, Bebek’te yakalandığı muhabirlere fırsat vermedi.

Ali Taran muhabirleri konuşturmadı!..

Soruları soran ve ardından yanıtları veren Taran, eski eşi Ayşe Özyılmazel’le karşılaşması durumunda “Biraz zor konuşurum” dedi.

Reklamcı Ali Taran, Ayşe Özyılmazel’le 10 ay süren evliliğinin ardından kendini spora vurdu. Bebek- Rumeli Hisarı arasında yürüyüş yaparken sıkça objektiflere takılan Taran, önceki gün yine gazetecilerin ilgisiyle karşılaştı.

Her zaman olduğu gibi neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Taran, basın mensuplarının sorularına espri dolu yanıtlar vermeyi tercih etti. Sahilde eşofmanlarıyla yürüyen Taran, gazetecilerin sorabileceği soruları kendisi sorup yanıtladı.

Reklamcı, “Sizin yerinize soruları söyleyip yanıtlarını vereyim. ‘Mutlu musunuz?’ Evet mutluyum. ‘Bekarlığa alıştınız mı?’ Hayır alışmadım. ‘Kabristan’a gittiniz mi?’ Hayır gitmedim” dedi.

Sağlık için haftada birkaç kez yürüyüşe çıktığını söyleyen Ali Taran, eski eşi Ayşe Özyılmazel’le evlendikten sonra arasının açıldığı eski dostu Acun Ilıcalı’yla ilgili sorulara, “Evlilik bitti şimdi oraya mı geldik? Yani bir küslük yok ama aramızda mesafe var” diye yanıt verdi.

ABD’de öğrenim gören oğlu Kuzey’le birlikte tatile çıkacağını da sözlerine ekleyen Taran, “Eski eşiniz Ayşe Hanım’la karşılaşsanız konuşur musunuz?” sorusunuysa “Biraz zor konuşurum ama belki de konuşurum” diye cevapladı.

SEÇKİN ŞENVARDAR