Alişan - Buse Varol aşkı nikah masasına koşuyor

Eski nişanlısı Eda Erol'la evliliğin eşiğinden dönen Alişan (41), artık yoğurdu üfleyerek yiyor.

Alişan - Buse Varol aşkı nikah masasına koşuyor
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre birlikte rol aldığı 'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı 27 yaşındaki Buse Varol'la nişan yapmayacaklarını söyleyen ünlü türkücü, "Daha önce nişanın Nirvana'sını yaşadım" diyerek espri yaptı.

Annesi ve sevgilisi Buse Varol'la birlikte Nişantaşı'ndaki bir kafede görüntülenen Alişan, dizi bitse de geriye aşklarının yadigar kaldığını vurguylayarak, "Buradan Kanal D'ye ve Türker Abi'ye teşekkür ederim, bana böyle bir fırsatı verdikleri için. Her şey para değil" dedi.

Eda Erol'la evliliğin eşiğinden dönen Alişan, artık evlenmesi durumunda direkt nikah ve düğün yapacağını dile getirerek, "Ortada ciddi bir şey var. Ben nişanın Nirvana'sını yaşadım. Artık nişan hayatımdan çıktı. Niyetlenirsem nikah ve düğün var. 'Her şerde bir hayır vardır' derler, öyle de oldu" açıklamasını yaptı.

Geleceğe dair büyük konuşmak istemediğini anlatıp evlilikle ilgili net bir tarih vermekten kaçınan şarkıcı, bu zamana kadar evlenmeden kimseyle birlikte yaşamadığını da itiraf etti. Alişan, "Büyük konuşmak istemiyorum artık geleceğe dair, çok istediğimi Allah da biliyor. Hızlı değiliz ama geziyoruz. Onun ailesinin de beni bilmesi, benim ailemin de onu bilmesi lazım. Beraber yaşamıyoruz, kimseyle de beraber yaşamadım" dedi.