Alişan'dan Eda Erol'u kızdıran gaf!

Alişan 'Eşimin güzel olmasını istemezdim, öyle de oldu çok şükür” dedi. Nişanlısından tepki görünce 'Eda güzel olsaydı evlenmezdim demedim. Herkes kendi sevdiğine baksın' diyerek daha da battı.

Alişan'dan Eda Erol'u kızdıran gaf!
Güneş'te yer alan habere göre şarkıcı Alişan, verdiği bir röportajda, “Çok güzel, çok alımlı, çok seksi, herkesi dönüp baktıracak bir kadınla evlenmek istemezdim. Öyle de oldu çok şükür” sözleriyle nişanlısı Eda Erol'u kızdırdı. 

Konuşması hakaret olarak algılanınca Alişan açıklama yapmak zorunda kaldı. Fakat özrü kabahatinden büyük oldu.

İşte Alişan’ın o paylaşımı: 

“Eğer evleneceğim ve sevdiğim kadınla ilgili çok seksi, çok alımlı, istediğini yapabilir, dizilerde istediği gibi öpüşür sevişir işidir saygı duyarım, yada bir erkekle tatile de çıkabilir yemeğe de gidebilir deseydim çok hoş ne kadarda tatlı bir çocuk mu diyecektiniz! O zaman sizin tabirinizle nişanlımı gömmüş değil de çok ileri görüşlü, çok centilmen çok Avrupai bir adam mı olacaktım!

KONUŞMAMA KARARI ALDI

Herkes kendi işine kendi sevdiğine kendi ilişkisine baksın lütfen… Ayrıca ben Eda çok güzel birisi olsaydı evlenmezdim demedim!  Benim için benim sevdiğim kadın dünyanın en güzel kadınıdır her zaman da bu böyle olacak…   Ben nasıl herkesin evliliğine giyimine kuşamına hayat görüşüne saygı duyuyorsam herkes de bana saygı duyacak! Ben babamdan atamdan böyle gördüm ve ömrümün sonuna kadar da hiçbir şey beni değiştiremeyecek! Bundan sonra nişanlımla ya da ilişkimle ilgili yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için tek bir kelime etmeyeceğim. Son olarak şunu söyleyeyim: Ben hayatımın kadınını buldum ve çok seviyorum. Allah iyi şeyler düşünüp yazan herkesten razı olsun… Allah herkese mutluluklar nasip etsin.”

Ya estetik yaptırmasaydı!


Eda Erol'un estetik olmadan önceki halini görenler sosyal medyada, 'Alişan bir de Eda'nın o halini görse neler söylerdi kim bilir?' diyerek espri yaptı.