Alperen Sakin davasında şok eden ifadeler

İzmir Çiğli’de servis aracında unutulan ve hayatını kaybeden Alperen Sakin’in ölümünde ihmali olan sanıklar hakim karşısına çıktı.

Alperen Sakin davasında şok eden ifadeler
‘Doğruyu söylemeyeceksin’ diyerek baskı kurmuşlar...

Vatan'da yer alan habere göre
İzmir Karşıyaka 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuklu sanıklar okulun kurucusu Yurdagül ve servis şoförü eşi Taner İşgören, tutuksuz sanıklar usta öğretici Arzu G. ile müştekiler Alperen Sakin’in anne ve babası Buket Sakin ve Serkan ile taraf avukatları katıldı.

Tutuklu sanık Yurdagül İşgören, “Çocuğun öldüğünü görünce üzüldüm. Süre kazanmak için eşimi aradım ‘Kameranın fişini çek, velilerden gelen olursa, şu anda uygun olmadığını söyle’ dedim” dedi.

Arzu G. ise savunmasında tutuklu sanık servis sorumlusu Taner İşgören’in çalan telefonunu kendisine verdiğini belirterek “Telefonun ekranına baktığımda Ahmet S. yazıyordu. Telefondaki Ahmet S. ‘Arzu sen misin?’ dedi. ‘Evet benim’ dedim. ‘Şimdi söyleyeceklerimi dikkate al, hiç bir şekilde doğruyu söylemeyeceksin. Alperen’in yatakta öldüğünü söyleyeceksin, aile zaten kabullendi' dedi. Ama dayanamadım vicdanım rahat değildi. 2 gün sonra gerçekleri anlattım polise” dedi.