Altay, 'Büyük Balık'ı kaçırdı!

Lider Altay, son 2 karşılaşmadan beraberlik ile ayrılınca 1 puan altındaki rakibi Gümüşhane’ye 5 puan fark yapma şansını tepti.

Altay, 'Büyük Balık'ı kaçırdı!
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son 2 maçını beraberlikle tamamlayan lider Altay, şampiyonluk yarışında büyük fırsat tepti. Ligde en yakın rakibi Gümüşhane'nin 1 puan önünde olan siyah-beyazlılar, deplasmanda Fethiye, İzmir'de de Kırklarelispor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında 4 puan kaybetti. şampiyonluk yarışında 4 puan kaybetti.

ÇOK KÖTÜ OYNADIK

İzmir temsilcisi, iki maçından galibiyetle ayrılmayı başarabilseydi, takipçisi Gümüşhanespor'a 5 puan fark atarak son 8 haftaya büyük avantajla girme şansını yakalayacaktı. Kırklareli beraberliğine "Bu sonuca mağlubiyet almış kadar üzüldüm" diyen teknik patron İsmet Taşdemir şöyle konuştu: "İzmir'de en başarısız futbolumuzu sergiledik. Fethiye beraberliği normal ama Kırklareli karşısında aldığımız sonuç anormal. Rakipler kaybetmiş, böyle bir dönemde yakışmayan netice aldık. Şimdi deplasmandan 1 galibiyet almak zorundayız."
Konular Spor Haberleri