Altay puan söktü

Son olarak Adana Demirspor'u yenen İzmir ekibi, deplasmanda Hatayspor'la berabere kaldı.

Altay puan söktü
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig'de üst sıraları hedefleyen son olarak evinde Adana Demirspor'u yenen Altay, bu kez deplasmanda Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Yoğun yağış altında oynanan ve zeminin ağırlaştığı karşılaşmada İzmir ekibi, yenik duruma düşmesine rağmen 80. dakikada Gençer'in attığı kafa golüyle 1 puanı kaptı. Maça iki takım da iyi başladı. 5. dakikada Yılmaz'ın pasında Gökhan'ın şutunu kaleci Egemen kornere çeldi. 13'te Mesut'un yakın mesafeden vuruşunda top auta çıktı. 14'te Gökhan'ın ortasında Yılmaz, kafayla Hatayspor'u 1-0 öne geçirdi. 27'de Serkan'ın soldan ortasında İbrahim Öztürk'ün kafa şutunda top yandan az fakla auta gitti.

GENÇER SAHNEDE

60'ta Gökhan'ın sert şutunda kaleci Egemen topa iki hamlede sahip oldu. 63'te Tevfik'in ceza sahası dışından sert vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı. 66'da Pedro'nun kullandığı serbest atışta Metin'in kafa şutunda kaleci Akın gol izni vermedi. 80'de Pedro'nun soldan kullandığı fail atışında topa iyi yüksalan Gençer, kafayla skoru 1-1'e getirdi. 89'da Yusuf'un kafasında top yandan az farkla dışarıya çıktı. Karşılaşma 1-1 sone erdi.

DEPLASMANDAN 9 PUAN

Hatayspor ile 1-1 berabere kalan Altay, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 maçta 9 puan topladı. İzmir temsilcisi İstanbulspor ile Karabükspor'u yenerken, Afjet Afyonspor, Boluspor ve Hatayspor'la berabere kaldı. Balıkesirspor'la Gazişehir'e kaybetti. 11. haftada teknik direktör Mustafa Alper Avcı ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Özden Töraydın, görevde olduğu 3 maç sonunda her türlü skoru tattı. Töraydınlı Altay, deplasmanda Gazişehir'e 3-0 yenildi. Siyah-beyazlılar evinde Adana Demirspor'u 3-0'lık skorla dize getirdi. Dün de Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı.
Konular Spor Haberleri