Altay zirve aşkına

Sezona 4’te 4 yaparak giren zirve ortağı Bolu’yu gözüne kestiren İzmir ekibi deplasmandan 3 puanla dönüp rakiplerine gözdağı vermek istiyor

Altay zirve aşkına

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre 7 yıl sonra döndüğü Spor Toto 1. Lig'de ilk 4 hafta yenilgi yüzü görmeden 8 puan toplayan Altay, Gençlerbirliği ile zirveyi paylaşan 12 puanlı Boluspor'a sürpriz hazırlıyor. Hiç puan kaybetmeden tüm dikkatleri üzerine çeken Boluspor'u kendi seyircisi önünde yenmek ve zirveyi hedefleyen rakiplerine gözdağı vermek isteyen siyah-beyazlılar, zorlu deplasmana umutlu gitti. Sportif direktör Özden Töraydın, her karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını, zor bir deplasmanda yine 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi.

KİMSEDEN KORKUMUZ YOK

Her geçen gün daha iyiye doğru gideceklerini belirten Özden, "Yabancıların uyumu, yerli oyuncuların özverisi bizleri gelecek adına umutlandırıyor. Boluspor'un gücü ve aldığı sonuçlar belli. Ancak biz de Altay olarak her müsabakaya 3 puan için çıkıyoruz, bu Bolu deplasmanında da değişmeyecek. Umarım İzmir'e galibiyetle döneriz" şeklinde konuştu.

BOLU'NUN BAŞINDA TANIDIK BİR İSİM

Boluspor'u İzmir'de yıllarca futbol oynayıp antrenörlük yapmış Sait Karafırtınalar çalıştırıyor.

Bucaspor, Karşıyaka ve Göztepe'de teknik adamlık yapan Karafırtınalar, yarın Altay'a karşı takımının başında sahaya çıkacak. 49 yaşındaki teknik adam, Altay'ı yenerek ligdeki üst üste 5. galibiyetini almaya çalışacak.

Bolu Atatürk Stadı'nda Mustafa Öğretmenoğlu'nun yöneteceği maç 17.00'de başlıyor.

Konular Spor Haberleri