Altay'a omuz omuza destek!

Tablo Göztepe, KSK, Buca ve İzmirsporlu taraftarlarının omuz omuza verip, Altay’ı desteklemesi, İzmir’de özlenen tabloyu oluşturdu, geleceğe umut oldu.

Altay'a omuz omuza destek!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Play-Off'un ilk turunda deplasmanda Çorum'a 2-0 yenilen ve rövanşta uzatmalarda rakibini 4-0'la geçip adını finale yazdıran Altay'da yüzler gülerken, bu maç sadece Altay'ın değil, İzmir'in kazancı oldu.

Siyah-beyazlılar Çorum'da yaşadıkları talihsiz olayların ardından, 2-0'ın rövanşında desteğe ihtiyaç duyup, tüm İzmir'e çağrı yaparken, bu çağrıya körfezin iki yakasından da olumlu yanıt geldi.

OMUZ OMUZA DESTEKLEDİLER

Altay-Çorum karşılaşmasında 8 bin 505 İzmirli futbolsever, gönül verdikleri takımların formasıyla Atatürk Stadı'na koştu. Göztepe, Karşıyaka, Buca, İzmirspor ve Altaylı taraftarların omuz omuza tribünde olması muhteşem bir tablo oluşturdu. Altay 1914 Taraftarlar Derneği, bu atmosferi final maçına da taşımak istediklerini belirterek, yerel yönetime çağrıda bulundu. Dernek Başkanı Deniz Gökkaya, "Aynı tabloyu hafta sonu oynanacak olan final maçına yansıtmak istiyoruz. Taraftarların ulaşımı için İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi olmak üzere tüm yerel yönetimlerden ulaşım desteği bekliyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaragücü'nün Erciyes maçı için 300 otobüs tahsis etmişti. Yerel yönetimlerin üzerine düşeni yerine getireceğine inanıyoruz" dedi.

EKMEKÇİOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Altay Başkanı Özgür Ekmeçioğlu, kendilerini destekleyen tüm İzmirli taraftarlara teşekkür etti.

Ekmekçioğlu, "Tüm kalpleri ile bir dakika susmadan ekibimizi destekleyen Büyük Taraftarımız'a sonsuz şükranlarımı sunarım. Armamıza kimsenin el uzatamayacağını, el uzatma cüretini gösterenlerin ise en hafif tabirle hayal kırıklığı yaşayacağını dosta düşmana gösteren saha içindeki ve tribündeki kahramanlarımız bugün bir kez daha Büyük Altayımız'ın gururu olmuştur. Büyük Altayımız'ın büyük taraftarı başta olmak üzere; "arma için değil, İzmir için dayanışma zamanı" diyerek "Atatürk Stadı'na gelen, semtinin ve kentinin takımını destekleme bilincine erişmiş İzmirimiz'in tüm güzide kulüplerinin taraftarlarına selam ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri