Altay’a zorlu virajlar!

Spor Toto 1. Lig’de son sıradaki Karabük’e misafir olacak olan siyah beyazlı ekip, daha sonra ilk 6 içinde yer alan 3 takım ile karşılaşacak.

Altay’a zorlu virajlar!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto 1. Lig'de 1 puanla son sırada yer alan Karabük'e konuk olacak Altay'ı daha sonra çok zorlu bir seri bekliyor. Ligde 5 haftadır 3 puana hasret kalarak 11. sıraya kadar gerileyen siyah-beyazlı takım, Karabükspor deplasmanının ardından şampiyonluk mücadelesi içinde ilk 6'da yer alan ekiplerle mücadele edecek.

Karabük'ten galibiyetle dönerek 51 gün sonra 3 puan hasretini noktalamak isteyen İzmir ekibi, daha sonra Denizlispor, Gaziantep FK (D) ile ve Adana Demirspor'la kozlarını paylaşacak. İlk yarıyı 25 ile 30 puan arasında tamamlamayı hedeflediklerini belirten sportif direktör Özden Töraydın, "Ligde ilk yarının bitimine 9 hafta kaldı. Öncelikle Karabük'ü yenip, sonraki haftada Denizlispor'u mağlup ederek iki maçtan 6 puan çıkarmayı hedefliyoruz" dedi

YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Töraydın şöyle konuştu:

"Yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Milli maç arasında iyi çalıştık. Eksiklerimizi tespit ettik. Tüm çalışmalarımızı eksikleri gidermek üzerine yaptık. İlk yarıyı ilk altı içinde veya yakınlarında bitirme düşüncesindeyiz."

İBRAHİM ÖZTÜRK KARABÜK'TE VAR


İzmir'de 1-0 kaybedilen Gençlerbirliği karşılaşmasından önce son idmanda sakatlanan stoper İbrahim Öztürk'ün pazar günkü Karabükspor deplasmanına yetişeceği açıklandı.

Arka adalesindeki 1 cm'lik yırtığı tedavi edilen tecrübeli savunma oyuncusunun iyileştiği belirtildi.

Atakan Çankaya'nın da Ümit Milli Takım'dan dönmesiyle Altay'da eksik futbolcu kalmayacak.
Konular Spor Haberleri