Altay’da ayaklar çalıştı!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıda oynadığı 17 maçta 31 gol atan İzmir ekibi bu gollerin 24’ünü ayakla attı. 3 gol kafayla, 4 gol de penaltıdan geldi.

Altay’da ayaklar çalıştı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı zirvenin 4 puan gerisinde tamamlayan Altay, rakiplerini yerden vurdu. İlk yarı bitiminde sezon başında koyulan 32 puan hedefini de tutturan siyah-beyazlılar, attığı 31 golün 24'ünü ayakla attı. 3 gol kafa vuruşuyla 4 gol de penaltıdan geldi. İzmir ekibinde atılan 3 kafa golünü Murat Uluç, Murat Türkkan ve İhsan Furkan Deniz kaydetti.

NECDET KABA BAŞLADI

Altay, ilk yarıda 3-0 kaybedilen Niğde Belediyespor ile 0-0 biten Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmalarında gol atmayı başaramadı. Bu arada Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarda geçen gün ayak serçe parmağı çatlayan Necdet Kaba, dün sabah gerçekleştirilen antrenmana dahil oldu.

ULUÇ İYİ DURUMDA

Kaptan Murat Uluç, dizinden geçirdiği operasyon sonrası yakaladığı form grafiği ile teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sağ üst adalesinden sakatlanan İbrahim Akın'ın tedavisine ise İzmir'de devam ediliyor.
Konular Spor Haberleri