Altay’da rötuş zamanı

Siyah beyazlılarda teknik direktör Biçer, Hacettepe deplasmanında kadroda değişiklikler yapacak.

Altay’da rötuş zamanı
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider Gümüşhanespor'un 2 puan altındaki Altay'da Hacettepe deplasmanında 11'de değişiklik olması bekleniyor.

İzmir'de 3-1 önde götürüp 90 dakikayı 3-3 bitirdiği Bugsaş maçının ardından teknik direktör Cüneyt Biçer'in başkent'teki zorlu mücadelede öncesinde savunma ve orta alanda revizyon yapacağı öğrenildi.

Cezalı sol bek Serkan Sözmen'in yerine Kadir Yazıcı bu sezon ligde ilk kez 11'de sahaya çıkmaya hazırlanırken, geçen hafta oynamayan İbrahim Öztürk'ün iyileşmesi ile defans hattında işler karıştı. Hayrullah, İbrahim Öztürk ve Murat Türkkan'dan ikisini defansın göbeğine koyacak olan Biçer'in sağ kanatta da değişikliğe gidebileceği öğrenildi. Bugsaş maçında ilk kenara alınan oyuncu olan Hüsamettin Yener'in yerine Ozan Sol veya İbrahim Akın ikilisinden birinin oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Sakatlığının tedavisi süren Murat Uluç'un Ankara'ya götürülmesinin düşünüldüğü, ancak 11'de Muharrem Ozan'ın forvette yine forma giyeceği belirtildi.

Hakem Altay, Altay maçında

Altay'ın yarın deplasmandaki Hacettepe karşılaşmasında ilginç bir ana da sahne olacak. Zorlu karşılaşmayı soyadı Altay olan hakem Çağdaş Altay yönetecek. İstanbul bölgesi hakemi Çağdaş Altay, daha önce 2010'da A2 Ligi'nde 0-0 biten Fenerbahçe-Altay karşılaşmasında 4. hakem olarak görev almıştı. Çağdaş Altay, ilk kez Altay'ın maçında orta hakem olarak düdük çalacak.
Konular Spor Haberleri