Altay'da yaprak dökümü!

Birinci Lig ekibi Altay’da teknik heyet, Antalya kampı öncesi takıma tırpan vuracak

Altay'da yaprak dökümü!
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Spor Toto 1. Lig'de ilk yarıyı tehlikeli bölgede noktalayan Altay'da yaprak dökümü devam ediyor. Özgür Ekmekçioğlu başkanlığındaki yönetim, eleştirilerin odağındaki teknik direktör Özden Töraydın ile yola devam kararı alırken, mevcut kadroya da tırpan vuruyor.

Teknik patron Töraydın'ın raporu doğrultusunda Ivanovic, Habib Daf, Metin Yüksel ve Egemen Gençalp ile yolları ayıran siyah-beyazlılar, savunma oyuncusu Yasin Palaz'la da vedaya hazırlanıyor.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Siyah-beyazlı yönetim, 2 Ocak'ta başlayacak Antalya kampı öncesi teknik heyetin performansından memnun kalmadığı Yasin Palaz ile masaya oturarak sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor. Bu sezon 16 lig maçında forma giyen ve 1355 dakika sahada kalan 30 yaşındaki futbolcunun yanı sıra İzmir ekibi birçok yıldızıyla daha yolları ayırmayı planlıyor.

Yönetim, golcü oyuncu Kappel ve orta saha Aganovic ile de vedalaşmayı düşünüyor.

UĞUR ARSLAN ADANA'YA GİTTİ

Altay dış transferde Giresunspor'dan gündemine aldığı sağ bek Uğur Arslan Kuru'yu elinden kaçırdı. Teknik direktör Özden Töraydın'ın listesinde ilk sırada yer alan Uğur Arslan, 1. Lig ekibi Adana Demirspor'la anlaşma sağladı. Şimdiye kadar sadece Elazığspor'dan Tatos ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, listesindeki Bolu'dan Uğur Akdemir, Ankaragücü'nden Putsila, Astra Giurgiu'dan Azdren ile görüşmelerini sürdürüyor.
Konular Spor Haberleri