Altay'da yüzler gülüyor!

Sancaktepe ve Kocaelispor’un kaybettiği haftada Cizre’den 3 puanla dönen Altay’da Cüneyt Biçer, “İşimizi yaptığımız sürece iddiamız sürecek” dedi.

Altay'da yüzler gülüyor!
Yeni Asır'dan Murat Arabacı'nın haberine göre Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Cizrespor deplasmanından 3- 0'lık galibiyetle dönen Altay'da sevinç, ilk iki sıradaki Sancaktepe ile Kocaelispor'un kaybetmesiyle ikiye katlandı.

Sancaktepe'nin 24Erzincan'a, Kocaelispor'un da Van BŞB'ye yenilmesiyle zirveyle puan farkını yeniden 6'ya düşüren siyah-beyazlılarda teknik direktör Cüneyt Biçer, "Biz kazanırken, rakiplerimizin takılması inancımızı daha da güçlendiriyor" dedi. Tedirgin başladıklarını Cizre yolculuklarının ilçedeki vatandaşların misafirperver tutumuyla ortamın değiştiğini belirten Biçer, "Gerekli önlemler alınmıştı. Ne maçtan önce, ne de maç içinde hiçbir sorun yaşanmadı. Sentetik zemine çabuk adapte olduk. Son 3 maçta sahaya doğru yansıtamadığımız savunma anlaşıyını, Cizre'de eksiksiz uyguladık. Gollerimiz de arka arkaya gelince sahada rahatladık ve istediğimiz futbolu oynadık. Üç maçtır şanslar ayağımıza geliyor ancak kazanamıyorduk, bu galibiyetle kendimize geldik. Çıkışımız sürecek.."

Üç fire verdiler

Çarşamba günü Erzin'i ağırlayacak Altay üç puanla döndüğü Cizre'de 3 oyuncusunu kaybetti. Sol kanat oyuncusu Halil Yılmaz ve sol bek Yiğit Yöney 4. sarı kartlarını görerek cezalı duruma düşerken, orta saha oyuncusu Muhammet Emel de kasığından sakatlandı.

Sentetik zeminden dolayı kasığında ağrı hissettiğini için oyundan alınan genç oyuncunun durumunun bugün belli olacağı açıklandı.

Altay 'Murat'ına erecek

Altay'ın kaptanı Murat Uluç, Cizrespor deplasmanını da boş geçmedi. Zorlu deplasmanda takımının 2. golüne imza atan 35 yaşındaki golcü gol sayısını da 10'a çıkartıp kadrodaki en fazla gol atan isim oldu. Sezon sonunda Altay'ı 2. Lig'e taşıyacaklarını belirten kaptan, "Taraftarımızı mutlu etmek için vargüümüzle mücadelemizi yapıyoruz" dedi.
Konular Spor Haberleri