Altınordu’da geri sayım

Kırmızı-lacivertlilerin eski oyuncusu Okan, kulübü Gazişehir’den ayrılmak için alacaklarını bırakıp, İzmir ekibine geri dönmek istiyor.

Altınordu’da geri sayım
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de, Play-Off yarışı veren Altınordu eski oyuncusu Okan Derici'nin takıma katılmasını bekliyor. Kırmızı-lacivertliler son iki sezondur her transfer döneminde başarılı oyuncuyla ilgileniyordu. Ancak 25 yaşındaki futbolcunun kulübü Gazişehir takımdan ayrılmasına izin vermiyor.

Güneydoğu ekibiyle Antalya'da kampta bulunan Okan Derici'nin bugün kulüp kurmaylarıyla bir araya gelip bonservisini isteyeceği öğrenildi. Orta alanda hücuma dönük görev yapan tecrübeli oyuncunun Gazişehir'den 75 bin TL alacağı bulunduğu, o parayı almayıp karşılığında bonservisini isteyeceği bildirildi. Devre arasında çok sayıda transfer yapan kırmızı-siyahlı kulübün ayrılmak isteyen Okan Derici'ye sorun çıkartmaması bekleniyor. Gurbetçi oyuncu bu sezon Gazişehir formasıyla ligde 8 karşılaşmada 371 dakika sahada kaldı ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

ASLAN KEŞFETTİ

G.Saray'ın 2011 yılında Eintracht Frankfurt'tan transfer ettiği Okan Derici, 2016-17 sezonunun ikinci yarısında Altınordu'da kiralık olarak forma giydi. Orta alanda ileriye dönük oynayan 25 yaşındaki oyuncu kırmızı-lacivertli formayla 16 karşılaşmada 5 gol atma başarısını gösterdi. Okan son yıllarda en iyi performansını Altınordu'da göstermişti.

SALONDA ÇALIŞTILAR

Altınordu 10 gün sürecek Antalya kampının ilk gününde hava şartlarının kurbanı oldu. Yağış ve rüzgar yüzünden kırmızı-lacivertliler kaldıkları otelin spor salonunda çalıştı.
Konular Spor Haberleri