Altınordu'da Süper Lig hesapları!

İstanbulspor’u dize getiren Altınordu, Play-Off hattında yer alırken, İzmir ekibinin yeni hedefi Süper Lig oldu.

Altınordu'da Süper Lig hesapları!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de İstanbulspor'u 3-1 yenerek puanını 42'ye çıkaran Altınordu, Play-Off hattında kendine 5. sırada yer bulurken, İzmir ekibinde Süper Lig hesapları yeniden yapılmaya başlandı.

ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Süper Lig'e ilk ikiden de çıkabiliriz. Neden olmasın" ifadelerini kullandı. Önlerinde 9 maçlarının kaldığını ifade eden Hüseyin Eroğlu şöyle konuştu:

"Zirve ile aramızda az bir puan farkı bulunuyor. Süper Lig yarışında biz de varız. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek." Fikstüre uzun soluklu bakmak istemediklerini de ifade eden Hüseyin Eroğlu, "Uzağa baktığınız zaman bazen önünüzü göremiyorsunuz. Onun için bundan sonra tek düşüncemiz Eskişehirspor maçı. Takımım İstanbulspor karşısında farklı bir oyun stratejisiyle mücadele etti. Rakibimizin oyun sistemini biliyorduk. Savunmada kaptığımız toplarla hücuma geçişi planladık. İlk golü böyle bulduk, ikinci gol de çalıştığımız bir pozisyondu. Kazanılması gereken bir maçı kazandık. Arkası gelecek" diye konuştu.

ŞEYTAN'DAN TEŞEKKÜR

Altınordu yönetimi, İstanbulspor maçı öncesinde İzmirli sporseverlerden destek isterken, bu çağrıya destek geldi. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ve İzmir Gençlik İl Müdürü Aziz Demir mücadeleyi Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge ile birlikte izledi. Kırmızılacivertli yönetim, destek verenlere teşekkür etti.
Konular Spor Haberleri