Amine Gülşe 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde mi rol alacak?

Futbolcu Mesut Özil'le düğün hazırlığı yapan Amine Gülşe'nin, "Diriliş Ertuğrul" dizisinin kadrosuna dahil olacağı iddia edildi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde dizi setini ziyaret etmişti.

Amine Gülşe 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde mi rol alacak?
Güneş Gazetesi'nden Tolga Aslan'ın haberine göre üç ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan Arsenalli futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, önceki akşam reyting rekorları kıran ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar’la bir araya geldi.

Kısa süre önce, Engin Altan Düzyatan’ı Diriliş setinde de ziyaret eden Özil ve Gülşe çiftinin, akşam yemeğinde tekrar bir araya gelmeleri dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi olacak projeye dahil olacağı düşünülen Amine Gülşe, yeni sezonda Osman Gazi rolüyle boy gösterecek Burak Özçivit’in partneri olabilir. Özçivit ve Gülşe hayranlarını heyecanlandıran bu haber, kısa sürede sosyal medyayı salladı. Bilinen tarihte 2 kez evlenen Osman Gazi'nin ilk eşi ve varisi Orhan Gazi’nin annesi Malhun Hatun’un canlandıracağı düşünülüyor. Osman Gazi’nin ikinci eşi ise bazı kaynaklara göre Rabia Hatun. Sezon başında Burak Öçivit’in Osman Gazi’yi oynayacağı netleşince partneri olarak Hande Erçel’in adı anılmıştı.

Geçtiğimiz hafta Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a düğün davetiyesi veren Amine Gülşe ve Mesut Özil, bu konuyla ilgili soruları geçiştirdi.

Özil, “Daha çok beklersiniz bir şey söylememi” diyerek mekandan uzaklaştı.