Amine Gülşe'ye 'Mesut Özil piyangosu' vurdu!

Arsenalli Mesut Özil’le ilişkisi evliliğe giden Amine Gülşe, hem maddi hem manevi olarak çok mesut... Bir Alman ayakkabı firmasının reklamlarında oynayan güzel oyuncu, 500 bin doları cebe indirdi.

Amine Gülşe'ye 'Mesut Özil piyangosu' vurdu!
Takvim'de yer alan özel habere göre İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan yıldız futbolcu Mesut Özil, nişanlısı Amine Gülşe'ye uğurlu geldi! 2014 Türkiye Güzeli ile Özil'in aşkı futbolcunun doğup büyüdüğü Almanya'da da merakla takip ediliyor. Yaşadığı aşkla şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Amine Gülşe, aşkı sayesinde yakaladığı popülerliği paraya çevirme de başladı.

ALMAN FİRMASININ YILDIZI

Amine, Türkiye'de faaliyet gösteren ayakkabı firmasının yeni reklam yıldızı oldu. Önceki gün görücüye çıkan reklamlar büyük ses getirdi. Geçtiğimiz sezon şarkıcı Simge Sağın'ı reklamlarında oynatan firmanın, Amine Gülşe'nin Türkiye'nin dışında Almanya'daki şöhretinde de etkilendiği öğrenildi. Amine Gülşe'nin 1 yıllık reklam sözleşmesi karşılığında 500 bin dolar aldığı da konuşulanlar arasında. Yeni reklam filminde Gülşen'in 'Dan Dan' şarkısı çalan Amine, sosyal medya hesabındanda rol aldığı reklam filmini paylaşarak "İşte büyük sürprizim" dedi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılmış ve kontroller sonucunda apandisit sancısı çektiği ortaya çıkınca acilen ameliyata alınmıştı. Gülşe'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

AŞKINDAN DESTEK

Oynadığı reklam filmini instagram'da paylaşan Amine Gülşe'ye nişanlısı Mesut Özil'den destek geldi. Yıldız futbolcu videonun altına yorum yaparak Gülşe'yi tebrik etti.

Amine Gülşe'ye 'Mesut Özil piyangosu' vurdu!