Angelina - Brad ayrılığında son düello!

Brad Pitt, boşanma aşamasında olduğu Angelina Jolie’yi çocukların özel hayatlarını basına sızdırmakla suçladı.

Angelina - Brad ayrılığında son düello!
Sabah'ta yer alan habere göre boşanmak üzere mahkemeye başvuran Hollywood'un ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt arasındaki anlaşmazlık giderek büyüyor. BM İyi Niyet Elçisi olan Jolie en son eşini "uyuşturucu kullanmak"la itham etmiş ve Pitt'in üçü öz üçü üvey altı çocuğu görmesinin engellenmesini istemişti. Brad Pitt'ten karşı hamle gelmesi uzun sürmedi: Ünlü aktör Jolie'yi, çocukların özel hayatlarını basına sızdırmakla suçladı!

Brad Pitt eşini, boşanma davası sürecinde çocukların psikologdan destek aldığı gibi özel bilgileri basınla paylaşmakla itham etti. Ünlü aktör, bu yüzden eşinin aile mahremiyetini çiğnediğini söyledi. Bu noktadan hareketle Pitt'in avukatları Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvurarak, çocukların özel hayatının Jolie tarafından ihlâl edildiğini bildirdi.

Pitt'in avukatlının mahkemeye sunduğu belgelerden birinde, "Jolie hassas bilgilerin kamuya sunulmasını engelleyecek iradeye sahip değil" ifadesine yer verildi.

Belgede ayrıca Jolie'nin aynı hatayı iki kez yaptığı da vurgulandı.

Pitt, Jolie'nin boşanma davası açtığında yaptığı ilk açıklamada, basından çocuklarının mahremiyetine saygı duymalarını talep etmişti.