Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor mu?

Dünyaca ünlü çift Angelina Jolie-Brad Pitt ile ilgili ‘boşanacaklar’ dedikodusu bitmiyor. Son olarak Pitt’in, ‘Allied’ filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard ile ilişki yaşadığı öne sürüldü.

Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor mu?
Milliyet'te yer alan habere göre ‘Bay ve Bayan Smith’ filminin setinde başlayan aşklarını 3’ü biyolojik 3’ü evlatlık olmak üzere 6 çocukla taçlandıran Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin evliliği üzerindeki kara bulutlar bir türlü bitmiyor. Neredeyse her gün çiftin boşanacağı yönünde haberler çıkıyor. Son olarak ABD ve Fransız basını, Pitt’in, çekimleri süren ‘Allied’ filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard’a gönlünü kaptırdığını yazdı.

Inquistr dergisinin iddiasına göre; Pitt ile Fransız oyuncu Cotillard’ın, sadece kamera önündeki değil kamera arkasındaki kimyaları da tuttu. İkili filmin çekimlerinin ilk günlerinden itibaren kamera arkasında flört etmeye başladı. Bu yüzden her geçen gün kilo kaybeden Jolie, hastalandı.

Öte yandan Cotillard, rol aldığı ve önceki gün Cannes’da göterimi yapılan ‘From The Land Of The Moon’ filminin kırmızı halı geçişinde altın renkli elbisesi ile göz kamaştırdı.

Oscar ödüllü Cotillard, 2007 yılından bu yana Guillaume Canet ile birlikte. Çiftin bir erkek çocuğu var.

 Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor mu?