Angelina Jolie, Pitt’i yok edecek!

Boşanma arifesinde olan Angelina Jolie’nin arkadaşı “Bana Pitt’i yok edeceğini söyledi. Jolie bir şey yolunda gitmediği zaman, ondan kurtulur” dedi.

Angelina Jolie, Pitt’i yok edecek!
Sabah'ta yer alan habere göre dünya magazin basınının "Brangelina" adını taktığı Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma haberi kar topu gibi büyümeye devam ediyor. US Weekly'e konuşan Jolie'ye yakın bir kaynak, "Angie onu yok edeceğini söyledi. Bir şey yolunda gitmediği zaman, ondan kurtulur" dedi ve Jolie'nin Pitt'e karşı bir yıpratma politikasına girdiğini söyledi. Jolie'nin Pitt'e karşı amansız bir savaşa girişmesi konusu medyayı meşgul ediyor. Ancak Pitt tarafında durum çok farklı. Pitt'e boşanma davası açan Jolie medyada çocuklarını korumak isteyen gardını almış bir savaşçı gibi görünürken, boşanmak istemeyen Pitt'in çok daha üzgün olduğu görülüyor. Pitt en son anlatıcılığını üstlendiği "Voyage of Time" belgeselinin gösterimine, ailevi meselelerine yoğunlaşmak zorunda olduğu için ve filmi sorunlarıyla gölgelememek için katılmayacağını açıklamıştı.

MÜCEVHERLERİ İADE ETMİYOR

Çiftin mal paylaşımı da masaya yatırıldı. Pazarlıkta, başta Brad Pitt'in Jolie'ye evlilik teklif ederken verdiği 250 bin dolarlık elmas yüzük olmak üzere, hediye ettiği onlarca değerli mücevher de bulunuyor. Pitt'in 2012'de ünlü mücevher tasarımcısı Robert Procop ile üzerinde tam bir yıl çalıştıktan sonra yaptırdığı 16 karatlık elmas yüzük, Pitt ve Jolie arasında sorun oldu. Jolie'nin hiçbir mücevheri, iade etmek istemediği söyleniyor.

BU AYRILIĞA DALAİ LAMA BİLE İNANMADI

Medyatik çiftin boşanma haberine Tibet Budizmi'nin lideri Dalai Lama bile çok şaşırdı. İngiltere'de bir TV kanalına konuşan Dalai Lama; 12 yıllık evli olan, 6 çocuğu olan çiftin boşanması karşısında üzgün olduğunu söyledi. Dalai Lama, en çok çocukların durumuna üzüldüğünü ve bu süreçte onlara öncelik verilmesi gerektiğini kaydetti ve "Bence bu dönem onların derin deneyimlerine zarar verebilir" dedi.