Ankara'daki karı-koca cinayetinde sır perdesi aralandı!

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde otomobilde silahlı saldırıya uğrayan Gökay İzci ile eşi Hilal İzci yaşamını yitirmişti, yasak aşk ve uyuşturucu satışından kaynaklı olaylar zinciriyle karşılaştı...

Ankara'daki karı-koca cinayetinde sır perdesi aralandı!
Habertürk'ten Helin Şahin'in haberine göre Ankara'da geçen haftaya damgasını vuran karı-koca cinayetinin sırrı çözülüyor. Cinayeti araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yasak aşk ve uyuşturucu satışından kaynaklı olaylar zinciriyle karşılaştı.

Mamak’ta 7 Ekim’de 32 yaşındaki Erol K., araçla takip ettiği Gökay İzci (31) ve eşi Hilal İzci’yi (28) 7 yaşındaki çocuklarının gözleri önünde öldürdükten sonra intihar etmişti. İddiaya göre, bir drama dönüşen olaylar şöyle gelişti: Gökay İzci, yakın arkadaşı Erol K.’yı lastik ticareti yapan H.Ç. ile tanıştırdı. K., H.Ç.’nin yanında çalışmaya başladı. İşyeri sahibi H.Ç., bir süre sonra uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle tutuklandı. Erol K., H.Ç.’nin cezaevine girmesinin ardından patronunun eşi P.Ç. ile yasak aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra ise arkadaşının işe girmesine aracı olan Gökay İzci de polise gelen bir ihbar üzerine uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

"KOCAMA ANLATMASINDAN KORKUYORDUK"

İzci, kendisini ve arkadaşı H.Ç.’yi polise Erol K.’nın ihbar ettiği bilgisine ulaştı. İzci yakın çevresine, K.’nın ihbarları yasak aşkını rahatça yaşayabilmek için yaptığını söyledi. Dedikodular üzerine K., takip ettiği araçta İzci çiftini öldürüp intihar etti.

Yasak aşk iddialarında adı geçen P.Ç. ise ifadesinde “Eşim 2 ay önce cezaevine girince Erol ile aşk yaşamaya başladık. Sonra Gökay ve Erol arasında bundan dolayı gerginlik başladı. Gökay’ın aramızdaki ilişkiyi kocama anlatmasından korkuyorduk” dedi.