'Anne velayeti aldı baba kaçırdı' iddiası!..

Eşinden 2 yıl önce boşanan Norveçli anne, oğlunu almak için verdiği velayet mücadelesini kazandı. Ama bu sefer de eski eşi Mehmet Ali Şilen, oğlu Poyraz'ı da alıp kayıplara karıştı.

'Anne velayeti aldı baba kaçırdı' iddiası!..
Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre Didim’deki tatilinde tanıştığı otel görevlisi Mehmet Ali Şilen ile evlenerek çocuk sahibi olan Maren Rynning Sjaamo, doğumunu tek başına Norveç’te yapmasının ardından 3 haftalık bebeğiyle Türkiye’ye geldi.

Burada eşinin kendisini aldattığını öğrenen Sjaamo, boşanmaya karar verince tercümanın yanlış çevirisiyle çocuğunun velayetinin babasına verilmesini kabul etti. Şilen askere gidince çocuğunu alıp Norveç’e giden anne, uzun bir aradan sonra İstanbul’a gelerek babasıyla oğlunu buluşturdu.

Gözaltına alındı

Ancak Şilen'in şikayeti üzerine polisler anneyi ‘çocuk kaçırma’ suçlamasıyla gözaltına alarak çocuğu babaya verdi. Norveçli anne uzun süredir devam eden hukuk mücadelesini kazanarak oğlunun velayetini aldı.

HER YERDE ARANIYOR

Bu sefer de baba Mehmet Ali Şilen, oğlu Poyraz’ı da yanına alarak kayıplara karıştı. Baba ve oğlu, polis tarafından her yerde aranıyor.