Annesini ayağından vurdu!

İzmir'de 19 yaşındaki genç, babasından boşandıktan sonra sevgilisiyle evlenen ve nikâh fotoğraflarını Facebook'a koyan annesini antika silahla ayağından vurdu.

Annesini ayağından vurdu!
Sabah'tan Ali Eyce'nin haberine göre İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Emine B., eşinden boşandı.

Ardından iddiaya göre yeni bir sevgili bulan Emine B., bir süre önce yeniden evlendi. Evlilik fotoğraflarını da "Aşkım ve ben" diyerek Facebook sayfasına koydu. Fotoğrafı ve yazışmaları görünce sinirlenen Emine B.'nin 19 yaşındaki oğlu H.B., evine gittiği annesiyle tartışmaya başladı.

BABASI TESLİM ETTİ

Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından yanında getirdiği antika tabancayı çıkaran H.B., annesini ayağından vurduktan sonra kaçtı. Silah sesi üzerine yardıma koşanlar tarafından hastaneye kaldırılan Emine B. tedavi altına alındı. Kaçan H.B. ise adliyede çalışan babasının yanına giderek olayı anlattı. Ardından da adliye karakoluna giderek polislere teslim oldu.

Karakolda, Facebook'ta fotoğrafı görünce annesiyle aralarında tartışma çıktığını belirten H.B., kendisine söylediği sözlere dayanamayınca da vurduğunu anlattı.

Sağlık raporu alındıktan sonra cinayet masası ekiplerine teslim edilen H.B., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Annesini ayağından vurdu!