Annesinin kuzusu: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, Euro 2016’nın yorgunluğunu atmak için ailesiyle İbiza’ya gitti. Annesi sakatlanan oğluna bol bol rahatlatıcı masaj yaptı. Ronaldo da oğlu Cristiano Jr’yi yıkadı.

Annesinin kuzusu: Ronaldo
Takvim'de yer alan habere göre İspanya'nın Real Madrid takımında top koşturan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, önceki gün ailesiyle birlikte tatile çıktı.

Ronaldo, 10 Temmuz Pazar günü Fransa'da düzenlenen Euro 2016 şampiyonasında Portekiz milli takımının kaptanı olarak final maçına çıktı. Ancak Fransa ile oynanan maçın 25'inci dakikasında sakatlandı. Maçtan çıkacağı için gözyaşlarına boğuldu.

Bu durum dünyanın gündemine oturdu. Sahayı terk etmeyip arkadaşlarına teknik direktör gibi taktikler verip moral desteği sağladı. Nitekim Portekiz attığı golle kupayı müzesine götürdü. Dünyaca ünlü futbolcu, final maçında yaşadığı dramatik sakatlık sonrasında ailesinin yanına döndü. Önceki gün de hep birlikte İspanya'nın İbiza Adası'na tatile gitti.

Haftalık 150 bin TL ödediği lüks yatla denize açılan ünlü futbolcu, oğlu Cristiano Jr ve annesi Delores ile görüntülendi. Futbol yeteneğinin yanı sıra atletik fiziği ile de göz doldurdu. Ancak burada yaşanan ilginç anlar gözlerden kaçmadı. Oğlu ve annesiyle birlikte bol bol denizin tadını çıkartan oyuncunun annesi Delores, sakatlanan oğluna rahatlatıcı masaj yaptı.

Oğluyla yakından ilgilenip hiç boş bırakmadı. Ronaldo da annesinin kendisine gösterdiği ilgiyi oğlu Cristiano Jr'ye yansıttı. Oğlu ile yakından ilgilenen ünlü yıldız, evladını yıkadı. Yaşanan bu durum 'Sevimli aile' yorumlarıyla büyük takdir topladı.

Annesinin kuzusu: Cristiano Ronaldo