Araplar Kıvanç için Türkçe öğreniyor!

"...Görünen o ki, Arap âlemi çok yakında, iki ünlünün birlikte rol aldığı 'Cesur ve Güzel'in tüm sahnelerini ezberleyecek."

Araplar Kıvanç için Türkçe öğreniyor!
Sabah'tan Yüksel Aytuğ'un yazısı...

Haber, Ortadoğu'daki pek çok televizyon kanalının Türkiye temsilciliğini üstlenen yapımcı dostum Savaş Uğurlu'dan geldi. Meğer Arap ülkeleriyle aramızdaki 'dizi turizmi' zirve yapmış. Savaş diyor ki; "Arap kadınları ve erkekleri bizlere ulaşarak, Türk ünlüleri ile görüşmek için Türkçe eğitim almak istediklerini ve nereden alabileceklerini soruyorlar. Ayrıca çok pahalı hediyeleri, hayran oldukları isimlere vermemiz için bizlerle irtibata geçiyorlar." Savaş'ın bir de ilginç anısı var:

"Çok tanınmış bir Türk erkek oyuncumuz ile otururken, Katar'dan, çok zengin bir prensin kızından telefon aldık. Artık gece gündüz arayan birisi haline gelen kadın, özel uçağını gönderip Türk oyuncu ile Katar'daki saraylarında yemek yemek istediğini söyledi. Ayrıca ona 70-80 bin liralık hediyeler aldığını ve kendisine yollamak istediğini belirtti. O ünlü mecburen telefonunu değiştirmek zorunda kaldı. Çünkü kadın günde 100 kere aramaya ve Türkçe öğrenerek tacizlere başlamıştı. Ülkemize gelip hayran oldukları oyuncuları sadece iki dakikalığına görmek için sıraya girmiş birçok Arap izleyici var. Üstelik bu hayranlar iki kare fotoğraf çekmek için çok ciddi rakamları gözden çıkartıyorlar."

Peki Arapların en gözde isimleri kim? Savaş, onları da tespit etmiş: Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün. Görünen o ki, Arap âlemi çok yakında, iki ünlünün birlikte rol aldığı 'Cesur ve Güzel'in tüm sahnelerini ezberleyecek.

Araplar Kıvanç için Türkçe öğreniyor!

SABAH'TAN YÜKSEL AYTUĞ'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...