Ard arda iki ödülü kucakladık!...

2007'den bu yana sizlere her gün en doğru, en güncel haberleri sunan SacitAslan.com iki akşam ard arda gurur gecesi yaşadı...

Ard arda iki ödülü kucakladık!...
Engin Taşkıran yönetimindeki Media4x4 Organizasyon'un düzenlediği 2013 Ziçev Vakfı yılın en iyileri ödül töreni Maslak Tim Show Center'da sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu ve Didem Gürüzümcü'nün üstlendiği geceye yıldız yağdı. Magazin dalında 'en iyi' ödül Sacit Aslan'ın oldu.

Öte yandan Doğa Koleji öğrencileri, dün akşam Avcılar Kampüsü’nde Ünlü PR ve basın danışmanı Arzu Altıntaş'ın muhteşem organizasyonuyla basın ve televizyon dünyasının başarılı isimlerine bu yıl ilk kez düzenledikleri Doğa Ödülleri’ni takdim etti.

Ödüllerin sahipleri, tüm Doğa öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen anket sonucu belirlendi.

Bugüne kadar yaptıkları projelerle birçok başarıya imza atan, akademik, spor ve sanat çalışmaları ile ödül toplayan Doğa Koleji öğrencileri bu kez ödül verdi.

Öğrencilerine akademik eğitim dışında, kültür ve sanatla iç içe olabileceği ortamlar sunan Doğa Koleji, yaptıkları anketler sonucu basın ve televizyon dünyasının başarılı isimlerini 34 ayrı kategoride ödüllendirdi. 'En iyi magazin sitesi' dalında ödül SacitAslan.com'un oldu.

İki ödülü de Sacit Aslan'ın adına sacitaslan.com yayın hayatına başladığı 2007 yılından bu yana 7 yıldır görev yapan Kadri Erçetingöz aldı.