Arda Erel öğrencilerle buluştu

Son kitabı Kendine İyi Bak ile üçüncü baskıya giden ve yoğun ilgi gören sevilen genç yazar Arda Erel, 8 Mart'ta Emekçi Kadınlar Dünya Günü'nde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleşen Sektör Zirvesi'nde "Sosyal Konuk" olarak öğrencilerle buluştu.

Arda Erel öğrencilerle buluştu
ARDA EREL: ''Hayatımda biri yok, yalnızım''

Son kitabı Kendine İyi Bak ile üçüncü baskıya giden ve yoğun ilgi gören sevilen genç yazar Arda Erel, 8 Mart'ta Emekçi Kadınlar Dünya Günü'nde Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'nde gerçekleşen ve birçok büyük markanın yöneticisinin de katıldığı Sektör Zirvesi'nde "Sosyal Konuk" olarak öğrencilerle buluştu.

Katılımın yüksek olduğu etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtlayan Arda Erel, ''Aşkı yazan kişi olarak hayatınızda biri var mı? İlham kaynağınız nedir?'' sorusu üzerine: ''Yaşadığım ilişkilerden ve çevremde gözlemlediklerimden etkileniyorum tabii. Bir çok insandan yazdıklarımın ilişkilerine ilham olduğuna dair olumlu ve güzel yorumlar alıyorum ama şu an hayatımda aşk yok. Aşka dair yazıyorum evet, ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Hayatımda biri yok." dedi.

Türkiye'nin dışında pek çok ülkeden talep gören ve Almanya'nın Hagen şehrinde ilk defa Türk yazar olarak kitapları satılan Arda Erel, kitaplarında aşka dair aforizmalar yazan ve bir çok insana ilham olan birinin nasıl olur da aşık olmadan bu kadar başarılı aforizmalar yazdığı sorusuna verdiği samimi cevaplar katılımcılar tarafından çok alkış aldı.

Arda Erel öğrencilerle buluştu