Arda Turan ‘Tıp’ oynadı!..

Cansel Çördük’e attığı çapkınlık mesajları dillere düşen Arda Turan, İstanbul’a geldi. “Sosyal medyada günde 1500 kişiyle konuşuyorum” diyen yıldız futbolcu, gazeteciler karşısında ise tek kelime etmedi.

Arda ‘Tıp’ oynadı!..
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre çapkınlıkta yeşil sahalardaki performansıyla yarışan Arda Turan, son günlerde sosyal medyada çok sayıda güzelle yazışsa da basın mensuplarıyla tıp oynuyor…

İki günlüğüne İspanya'dan İstanbul'a gelen Barcelonalı yıldız, önceki akşam ailesi ve yakın dostlarıyla Etiler Saruhan'daydı. Ünlü futbolcu, restorandan sabaha karşı 03.30'da ayrıldı. Turan, sosyal medya mesajlaşmaları ve aşk hayatı hakkındaki sorulara yanıt vermekten kaçındı.

Arda Turan ‘Tıp’ oynadı!..

Geçtiğimiz hafta Aslıhan Doğan'dan ayrılıp Yağmur Ünal'la aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Arda Turan'ın, adını bir yarışma programında duyuran Cansel Çördük'le de yazışmaları ortaya çıkmıştı.

Her iki olay hakkında da sessiz kalmayı tercih eden çapkın futbolcu, hızla aracına yöneldi. "Arkadaşlar konuşacak bir şey yok" diyen Arda Turan'ın bu halleri ise "Demek ki Arda'yla iletişim kurabilmek için sosyal medyayı kullanmak gerekli" esprisi yaptırdı.

Arda Turan'la Ege tatili planları yaparken ikinci ayrılıkla sarsılan Aslıhan Doğan ise önceki gün Bodrum'a gitti. Sosyetik güzel teknesinde yalnız başına deniz keyfi yaptı.

Arda Turan ‘Tıp’ oynadı!.. - Resim : 2
Konular Spor Haberleri