Arda Turan - Aslıhan Doğan aşkında son durum ne?

Çapkın futbolcu Arda Turan, kürkçü dükkanı Aslıhan Doğan'a geri döndü...

Arda Turan - Aslıhan Doğan aşkında son durum ne?
Takvim'de yer alan habere göre adı son 6 ayda Ebru Şallı'dan Didem Soydan'a Yağmur Ünal'dan Cansel Çördük'e kadar pek çok güzelle anılan Barcelonalı yıldız, İspanya'daki ligin bitmesiyle soluğu önceki gün İstanbul'da aldı. 2 yıllık aşklarını geçtiğimiz yıl sonlandıran ikili, 6 aylık aranın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişti. Herkes Turan'la Doğan'ın birlikte objektif karşısına geçmesini umarken ikilinin yeniden ayrılması gündeme bomba gibi düştü.

HAYRANLARI DÜĞÜN İSTİYOR...

Ayrılığa daha fazla dayanamayan futbolcu, yurda dönünce Doğan'ın gönlünü aldı. İlk ayrılık sonrası birbirlerini takipten çıkaran Arda Turan'la Aslıhan Doğan, aşklarına kaldıkları yerden devam kararı alınca bunu sosyal medyaya da yansıttı. Birbirlerini dün instagram'da takip etmeye başlayan sevgililer, aşklarını sosyal medyada da ilan etmiş oldu. İkilinin yeniden bir araya geldiğini fark eden takipçileri de "Artık bu son olsun. Bu yaz inşallah Arda evlilik konusunda şeytanın bacağını kırar" dedi.

Aşklarında 3. perdeye start veren ikili, şimdilik temkinli davranıyor. Turan'ın Doğan'la ne zaman objektiflere poz vereceği ise merak konusu.