Arda Turan - Berkay kavgasında son bomba iddia!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan, Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in kavgasına ilişkin bomba bir iddia geldi. Alçı, bugünkü köşe yazısında Arda Turan'ın silahından çıkan kurşunun, bulunmasın diye odadaki yazıcının içine saklandığını yazdı.

Arda Turan - Berkay kavgasında son bomba iddia!

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye gündemine bomba gibi düşen ve hala yankıları süren futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay'ın kavgasına ilişkin Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan bomba bir iddia geldi.

Nagehan Alçı, "Kaşıkçı cinayetinde son perde" başlığıyla yayımlanan yazısında Arda Turan ve Berkay Şahin arasında mahkemelik olan kavgaya da değindi.

"KURŞUNU YAZICIYA SAKLAMIŞLAR"

Hastanelerdeki güvenlik açığına vurgu yapan Alçı, sözlerine şöyle devam etti:

Madem Arda ve Berkay'ın hastane meselesinden bahsettim, size o akşamla ilgili bir bomba detay daha anlatayım. Biliyorsunuz, hastanenin içinden bir kaynaktan o gece Arda'nın görüntülerinin hastanede birileri tarafından tutulmak istendiğini ve bu nedenle hastanenin güvenlik müdürünün görevden alındığını yazmıştım.

****
Aynı kaynağımdan gelen başka bir bilgiyi de bugün paylaşayım: Meğer Arda'nın silahından çıkan kurşun bulunmasın diye de tartıştıkları odadaki yazıcının içine saklamışlar.

OLAYIN GEÇMİŞİNDE NELER YAŞANDI?

Futbolcu Arda Turan aralarında Burak Yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'a gitti. Mekanda Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin de vardı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Arda ve Berkay arasında kavga çıktı. Arda Turan kafa attığı Berkay'ın burnunu kırdı.

Yaşananların ardından Özlem Ada Şahin sözlü tacize maruz kaldığını iddia etti.

Özlem Şahin, "Arda yanıma gelip, kulağıma eğildi. ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım' dedi. Berkay bunu gördü. Aralarında tartışma çıktı. Eşim bana döndüğü sırada Arda kafa attı" dedi.

Olayın ardından ise burnunda kırık olan Berkay, Ulus'taki bir hastanede tedavi altında alındı. Ancak sabaha karşı hastaneye giden Arda Turan'ın silahı ateş aldı. Hastane güvenliğinin haber verdiği polis ekipleri hastanede inceleme yaptı. Koridorda mermi izleri tespit edildi.

Olayın ertesi günü ise Arda Turan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek 3 saat ifade verdi.